Note lemnoase în parfumuri: știi ce simbolizează?

Note lemnoase în parfumuri: știi ce simbolizează?

Toamna readuce în atenția iubitorilor de parfumuri acordurile lemnos-orientale. Dar știai că fiecare ingredient utilizat în parfumerie are un limbaj secret? De exemplu, parfumurile cu note lemnoase simbolizează încredere și siguranță, iar siajul lor are o eleganță aparte. Acordul principal este construit pe note calde și opulente, lemnoase, precum santal, cedru, oud etc. Lemnul de cedru este captivant și intens, lemnul de santal este o materie primă prețioasă, care imprimă căldură și senzualitate compozițiilor, iar lemnul de agar sau „lemnul zeilor” (oud) este considerat un ingredient unic în parfumerie în Orientul Mijlociu, fiind atât de rar încât uneori prețul său este mai mare decât aurul.

 

Descoperă propunerile noastre! Toți te vor întreba… „Cu ce parfum te-ai dat?”

 

Oud - Extrait De Parfum

Extractul de parfum my Geisha Oud se va transforma în fantezie și obsesie, îți va face inima să bată mai tare și te va cuceri iremediabil. Ingredientul vedetă este prețiosul oud - cel mai scump material de parfumerie din lume, simbolizează fascinația pentru Orient, pentru mister și dorințe secrete.

Unstoppable - Extrait De Parfum

Cu un siaj luxos, elegant și sofisticat, extractul de parfum my Geisha Unstoppable îi fascinează pe cunoscători și îi seduce pe cei neinițiați cu note de paciuli, mosc, trandafir, boabe de Tonka și oud. Poartă încredere în fiecare zi și fii de neoprit! Atenție, creează dependență!

Arabian Nights - Huile De Parfum Premium

Parfumează-ți toamna cu uleiul my Geisha Arabian Nights Premium! O mie și una de nopți parfumate: celebrele note ale Orientului Mijlociu - oud, ambră, mosc, santal și șofran, formulate într-un parfum ce parcă te duce cu gândul la mirosul celebrelor „shisha”.