Descoperă noul parfum Let's Play Red

Descoperă noul parfum Let's Play Red

RED. READY? PLAY!

Mai roșu decât Roșul. Mai irezistibil decât Tentația. Descoperă noul parfum al seducției absolute: Let’s Play Red Extrait de Parfum! Este o invitație irezistibilă într-o lume a erotismului și a misterului, unde fiecare strop de parfum se transformă într-o poveste de pasiune. Cu un amestec unic de note vibrante și senzuale, extractul de parfum este îmbogățit cu feromoni pentru a amplifica atracția și a stârni dorințe ascunse.

Notele de vârf conțin trandafir, biscotti și smochine, deschizând parfumul cu o promisiune a unei aventuri neașteptate. Inima parfumului pulsează cu accente de amaretto și miere, un amestec afrodisiac ce trezește simțurile și invită la intimitate. În final, ingredientele de bază cu ambră și cuișoare adaugă o notă decadentă, încărcată de erotism și rafinament.

Fii seducătoare, fii încrezătoare. Fii inconfundabilă cu LET'S PLAY RED!

Note de vârf: trandafir, biscotti, smochine;

Note de mijloc: amaretto, miere, cafea;

Note de bază: ambră, cuișoare;

Nu există nimic mai provocator decât imaginația. Și nimic mai atrăgător decât misterul. my Geisha te invită la un joc pasional, pe care doar cei curajoși îndrăznesc să-l joace. Culoarea roșie ascunde un parfum unic, seducător. Parfumul inspiră o poveste intimă, rescrisă cu fiecare nouă pulverizare. Și povestea dezvăluie dorințe frenetice, fantezii ascunse și invitații șoptite. Pigmentează-ți întâlnirile erotice cu parfumul mistuitor al pasiunii.

Let’s Play Red Extrait de Parfum este disponibil online și în toate magazinele my Geisha.