Descoperă secretul unui look impecabil cu pudra colorantă pentru păr

Descoperă secretul unui look impecabil cu pudra colorantă pentru păr

Personalitățile charismatice, poveștile de succes și capodoperele universal apreciate, toate au ceva în comun - un secret. Care este secretul din spatele originalității lui Chaplin, sau al talentului lui Messi, sau al farmecului Giocondei, sau al succesului lui Taylor Swift? Ipoteze și speculații au existat și vor mai exista. Adevărul însă nu va fi probabil niciodată cunoscut integral.

Fără a ne compara cu personalități istorice, și în viața noastră există evenimente sau situații în care un mic detaliu poate face diferența. În era brandingului personal și al Social Media, propriul look nu mai este o chestiune de moft, ci o carte de vizită. Motiv pentru care my Geisha lansează o nouă soluție pentru cei care vor să-și retușeze aspectul fără efort - your secret style assistant, cum am numit-o noi. De ce? pentru că acționează discret, ca o armă secretă, care te ajută instant, oricând ai nevoie de un restyling! 

Concret, este vorba despre o pudră de păr,  SHADOW POWDER FOR HAIR, care se aplică la baza firului și colorează uniform părul grizonat. 

Dacă vrei să scapi de fire albe, să maschezi rădăcinile vizibile sau zonele cu păr rar, pudra este soluția cea mai la îndemână.  Cu ajutorul ei îți poți retușa rapid look-ul, fără ajutor din afară și fără bătăi de cap.

De la prima aplicare: pudra acoperă rădăcinile și firele albe și conferă mai mult volum părului, făcându-l să arate mai des și mai bogat.

Ușor de folosit: ambalajul inovator cu oglindă și aplicator cu burete asigură o aplicare rapidă, precisă și fără dezordine - o singură aplicare durează până la spălarea următoare.

Disponibilă în 5 nuanțe: Blonde, Light Brown, Dark Brown, Red Brown & Black.

O soluție eficientă mereu la îndemână:

  • Rezistentă la apă și transfer, garantează un look impecabil pe tot parcursul zilei
  • Formulă prietenoasă cu scalpul: nu îngrașă și nu blochează porii
  • Lasă părul natural, fără aspect lipicios sau încărcat ca alte produse
  • Se potrivește perfect pentru toate tipurile, texturile și culorile de păr: rădăcini crescute, fire albe, sau zone cu păr rar

Transformă-ți instant look-ul cu my Geisha SHADOW POWDER FOR HAIR - rapid, simplu, natural, unisex.

Acum, produsele din portofoliul my Geisha acoperă și mai bine nevoile tale de look & feel cool and healthy. Pe lângă parfumuri, skincare și bodycare, ai și o soluție pentru retușarea părului. Încearcă-le pe toate și alege-le pe cele care ți se potrivesc cel mai bine!