7 lucruri fascinante despre brandul de skincare Shangpree 

7 lucruri fascinante despre brandul de skincare Shangpree 

Dacă ești pasionat de beauty, skincare sau adori produsele coreene în general, probabil știi deja că Shangpree este un brand extrem de apreciat la nivel internațional. Fie că ai încercat sau nu produsele lor până acum, iată 7 lucruri fascinante pe care probabil nu le știai despre Shangpree. 

1. Shangpree deține cel mai elegant și de notorietate SPA din Coreea de Sud 

Shangpree este cel mai cunoscut și apreciat SPA din Coreea de Sud, situat chiar în Seoul, capitala țării. Este considerat la nivel internațional ca fiind o locație de lux pentru pasionații de skincare, care vin din întreaga lume pentru o programare. SPA-ul Shangpree a fost menționat chiar și în The New York Times, Vogue și Forbes, și se bucură anual de numeroase premii la concursuri mondiale. 

2. Directorul de Cercetare și Dezvoltare de la Shangpree este cel mai important expert în skincare din Coreea de Sud 

Dr. Wol-Hee este un nume binecunoscut în cercurile academice. Deține doctoratul în biologie și este cunoscută ca fiind cel mai important estetician din Coreea de Sud. Mai mult, Dr. Wol-Hee a fost desemnată de Guvernul Coreean pentru a crea examenul de licență, în urma căruia selectează anual cei mai buni esteticieni pentru a reprezenta țara în competițiile internaționale de tratamente faciale. Din fericire pentru noi, Dr. Wol-Hee este principala minte din spatele produselor Shangpree. 

3. Training-ul Shangpree este mai mult ca o facultate 

Un estetician cu experiență de peste 20 de ani poate lucra aproape oriunde, însă nu și la Shangpree. Fiecare expert din echipă, indiferent de experiența anterioară, este nevoit să treacă printr-un training intensiv care durează 3 ani înainte de a atinge fața primului client - atât de înalte sunt standardele Shangpree. Esteticienii Shangpree sunt premiați anual cu primele locuri la cele mai mari competiții de estetică și beauty din lume. 

4. Shangpree are o echipă stabilă de specialiști 

Esteticienii Shangpree nu vin și pleacă, ci sunt loiali companiei. Firma are specialiști care lucrează pentru acest brand chiar și de 15, 20 de ani. Mai exact, un angajat care are 5 ani vechime este considerat încă "nou" sau începător. Cei de la peachandlily.com au fost curioși cum reușește Shangpree să țină o echipă unită pentru atât de mulți ani, așa că i-au întrebat pe angajați. Aceștia au mărturisit că munca la Shangpree înseamnă atât lucrul efectiv pentru o companie, dar și continuă dezvoltare personală într-o echipă în care se simt ca într-o familie. Așadar, toate produsele sunt create cu dragoste, implicare și pozitivitate.

5. Toate formulele sunt la standardul de SPA 

Înainte de a lansa un produs, este necesar ca fiecare master estetician de la Shangpree să cerceteze formula și să o testeze pentru a se asigura că produsele sunt potrivite pentru toate tipurile de ten. Concepute pentru a fi utilizate în centrele SPA, produsele trebuie să fie eficiente și sigure și pentru a putea fi folosite acasă, ca să te poți bucura de calitatea celui mai mare spa din Coreea de Sud, chiar la tine acasă! 

6. Clienții devin clienți pe viață 

Este foarte greu să prinzi un loc în SPA-ul Shangpree. Odată veniți la primul tratament, clienții se îndrăgostesc instant și se programează pe termen lung, cu până la câteva luni în avans. Printre clienți, sunt multe celebrități de top (A-list) care vin în mod regulat în SPA-ul Shangpree pentru a obține acea piele perfectă. Din fericire, ne putem bucura de un tratament asemănător direct la noi acasă cu produsele lor originale. 

7. Produsele Shangpree sunt atât de cunoscute încât pe piață există și produse contrafăcute 

Ca toate brandurile mari, Shangpree se confruntă de asemenea cu produsele contrafăcute, comercializate ilegal. Acestea nu au același conținut și ingrediente, însă încearcă să imite ambalajul pentru a convinge oamenii că achiziționează produse originale ale brandului coreean. Cumpără produsele Shangpree doar de la distribuitorii oficiali, my Geisha fiind unul dintre ei. Așa știi că ai parte mereu de cea mai bună calitate, direct de la producător.  

De unde poți cumpără produse Shangpree originale în România? my Geisha este distribuitor al produselor Shangpree în România încă de acum 3 ani. Produsele se pot achiziționa din magazinele noastre din toată țara, sau online, de pe site-ul nostru. Produsele Shangpree distribuite de my Geisha au acest detaliu scris și pe etichetă.

 Vezi aici produsele Shangpree