my Geisha lansează prima linie proprie de skincare

my Geisha lansează prima linie proprie de skincare

my Geisha lansează primele produse de skincare marca proprie, “made in Korea”. Dezvoltate de specialiști din Coreea de Sud, cu o experiență de peste 20 de ani, produsele au formule cu ingrediente active ce oferă luminozitate, hidratare și efect anti-aging, fiind potrivite pentru toate tipurile de ten. Odată încercate, vor face cu siguranță parte din rutina ta. Descoperă și tu secretele frumuseții coreene și include-le în ritualul tău de înfrumusețare!

MY GEISHA HYDRATING CREAM 

Crema hidratantă pentru față, gât și decoletu my Geisha are o textură delicată, cremoasă și hidratantă, ce se absoarbe repede în piele, fiind îmbogățită cu vitamina E, niacinamide, acid ferulic și un cocktail antioxidant. Zi după zi, oferă hidratare intensă, efect de strălucire și luminozitate, stimulează procesul natural de regenerare a pielii, de la suprafață până în profunzime. 

Aplic-o pe pielea curată, dimineața și seara. Pentru rezultate maxime, aplică întâi serumul my Geisha Skincare Vitamin C Serum 14%.

MY GEISHA OXYGEN BUBBLE MASK

Descoperă secretul unui ten luminos și hidratat! my Geisha Oxygen Bubble Mask este o mască minune, ce nu necesită clătire, cu o formulă unică revoluționară. Aceasta permite oxigenului activ să pătrundă imediat în pori, are efect de lifting, stimulând producția de colagen. După utilizare, tenul este hidratat, radios, își recapătă luminozitatea și elasticitatea. Formula sa este îmbogățită cu ingrediente active precum niacinamide – o formă a vitaminei B3 ce reduce liniile fine, minimizând porii și uniformizând culoarea pielii, colagen marin procesat, cu structură moleculară mică, ce poate trece de primele straturi ale epidermei, EGF (Epidermal growth factor) – o proteină ce stimulează regenerarea celulară, apă minerală Chojeong, bogată în minerale precum calciu, potasiu, sodiu și magneziu.

Aplic-o pe pielea curată, așteaptă câteva minute până când formula cu oxigen acționează, apoi masează ușor pentru o mai bună absorbție a produsului. Masca nu necesită clătire și este recomandată pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru persoanele care au pielea foarte uscată, ten tern, lipsit de strălucire sau deshidratat.

MY GEISHA VITAMIN C SERUM 14% 

Ser puternic antirid cu 14% Vitamina C pură (acid ascorbic), acid ferulic și cocktail antioxidant. Acest ser premium lasă pielea netedă și mai strălucitoare, iar liniile fine și ridurile sunt vizibil reduse în timp. Vitamina C este un ingredient antioxidant foarte eficient, studiile arată că, utilizată cu regularitate, aceasta estompează liniile fine, redă luminozitatea pielii, uniformizând tenul și protejându-l. Reduce aspectul petelor pigmentare, uniformizând nuanța tenului, oferindu-i un plus de luminozitate. Protejează pielea de inflamații și stimulează producția de colagen, ajutând epiderma să se refacă, minimizând iritatia și semnele provocate de erupții cutanate sau acnee.

Utilizează serumul dimineața și/sau seara, după rutina normală de curățare și tonifiere, aplicând 2-3 picături. Pentru rezultate maxime folosește-l împreună cu crema hidratantă my Geisha SKINCARE.

MY GEISHA REAL CERAMIDE SERUM 2%

Transformă-ți ritualul de înfrumusețare și răsfață-ți tenul cu un serum… sau mai multe! Ai de unde să alegi: încearcă serumul cu ceramide my Geisha Real Ceramide Serum 2%, ce promite să oprească timpul și să îți facă pielea mai tânără și mai frumoasă! Acesta are o concentrație de 2.0% Ceramide NP, ingrediente ce hidratează și întăresc bariera naturală de protecție a pielii. Substanță patentată Vitamin Peptide (Nicotinoyl SH-Pentapeptide-19) oferă tenului strălucire și luminozitate. Ceramidele mențin apă in țesut și restabilesc echilibrul natural al pielii. Formula conține de asemenea și aminoacizii (Arginine, Glycine, Carnitine) ce îmbunătățesc aspectul tenului, lăsând pielea mai netedă, mai hidratată și mai luminoasă.

Se poate folosi atât dimineața cât și seara. Aplică 2-3 pompite pe față, gât și decolteu. După ce serumul se absoarbe complet, poți folosi crema de față my Geisha Hydrating.

MY GEISHA SNAIL HYDROGEL MASK

Masca hidrogel my Geisha Snail pentru fermitate și strălucire cu extract din melc îmbunătăţeşte elasticitatea pielii şi o face mai fină şi mai fermă, hidratând-o în profunzime. Efectul este imediat: după 20 de minute pielea ta va fi mai fină şi mai luminoasă, o vei simţi mai hidratată şi mai uniformă.

Se aplică pe tenul curat, se lasă între 15 şi 20 de minute să acţioneze. La final, se îndepărtează şi se masează produsul până intră complet în piele. Nu se clăteşte.

MY GEISHA CAFFEINE HYDROGEL EYE PATCH 

Plasturii hidrogel pentru zona ochilor my Geisha Caffeine Hydrogel Eye Patch conțin cafeină și îți vor revitaliza pielea din jurul ochilor, estompând cearcănele, pungile și ridurile fine. Pentru efect revigorant, poți păstra plasturii în frigider, utilizându-i după cum preferi, dimineața sau seara.

Folosește spatula pentru a scoate plasturii din recipientul de plastic. Aplică plasturii pe pielea din zona ochilor și lasă-i să acționeze 15 minute. Poți utiliza plasturii pe orice zonă a tenului sau decolteului unde dorești un plus de hidratare. Îndepărtează plasturii, masează excesul de produs până se absoarbe complet în piele și continuă cu ritualul tău obișnuit de îngrijire.