De ce trebuie să introduci tonerul în rutina ta de skincare?

De ce trebuie să introduci tonerul în rutina ta de skincare?

În ultimii ani, tonerul a început să devină din ce în ce mai popular. Există din ce în ce mai puține formule astringente și din ce în ce mai multe formule cu ingrediente active și benefice pentru ten. Astăzi, tonerul nu mai este un produs opțional în rutina de îngrijire, a devenit un must-have. Îți explicăm de ce! 

Ce este tonerul? 

Tonerul este o loțiune pe bază de apă, cu ingrediente ce au rolul de a reechilibra tenul și nivelului pH-ului pielii. Tonerul îți pregătește tenul pentru o mai bună absorbție a ingredientelor din seruri sau creme. Lotiunea tonică se aplică după demachiere și are rolul de a împrospăta și revitaliza tenul, dar poate avea și efect de hidratare, strălucire, reducerea petelor etc. 

Beneficiile tonerului în rutina ta de skincare:

Echilibrează nivelul pH-ului, oferă extra hidratare, exfoliază blând pielea, minimizează aspectul porilor, calmează pielea, ajută la absorbția ingredientelor din creme și seruri  dar și la o curățare completă a tenului. 

Cine are nevoie de toner? 

Oricine își dorește un ten curat, mai odihnit și o rutină de skincare mai eficientă. Alege tonerul potrivit pentru tipul tău de ten și cu siguranță vei observa diferențele.

Cum se folosește tonerul?

Tonerul se folosește după curățare. Este nevoie de doar câteva picături pe întreaga față. Aplică-l cu o dischetă din bumbac, dimineața și seara, după demachiere. Așteaptă câteva secunde, apoi poți trece la pasul următor, aplicarea unui ser sau cremă.

SHANGPREE GOLD ESSENCE TONER

Îmbogățită cu ingrediente naturale, ceramide și cu particule de aur pur, Shangpree Gold Essence Toner îți va face tenul să radieze. Revigorează și hidratează în profunzime, pregătind tenul pentru următorul pas din rutina de îngrijire. După curățare, aplică produsul pe față și pe gât cu o dischetă demachiantă sau direct pe piele, masând ușor. Continuă ritualul cu Gold Solution Care Emulsion și S-energy Intensive Hydro Cream.

BEAUDIANI MOIST TONER

Beaudiani Moist Toner este un toner hidratant, nutritiv și revitalizant, potrivit pentru toate tipurile de piele. Formula sa este îmbogățită cu extract de hamamelis și lemongrass, ingrediente ce hidratează și calmează tenul, fiind potrivită pentru toate tipurile de piele, mai ales pentru cel uscat. Toate produsele Beaudiani sunt vegane, inspirate complet de natură, cu ingrediente vegetale și formule ce nu conțin silicon, coloranți, sulfați sau parabeni. Aplică-l cu o dischetă din bumbac, dimineața și seara, după demachiere.

ACCOJE HYDRATING AQUA TONER  

Vei adora acest toner delicat și ultra-hidratant, răcoritor ca o ploaie de vară pentru tenul tău. Perfect pentru pielea uscată și deshidratată, Accoje Hydrating Aqua Toner împrospătează și calmează tenul. Acesta conține micro-capsule cu ingrediente nutritive: acid hialuronic, aloe vera și ridiche neagră din regiunea Jeju, renumite pentru efectele antioxidante. Toate produsele Accoje au la bază o formulă cu apă pură din regiunea Jeju, o apă acviferă obținută de la o adâncime de 420 m bogată în minerale și oligoelemente. În plus, brandul Accoje mizează pe o formulă prietenoasă cu pielea și natura, bazată pe tehnologia 7-Free System – un concept ce exclude 7 tipuri de ingrediente cu impact negativ asupra mediului și tenului (parabeni, benzophenone, parfum sintetic, imidazolidinyl urea, pigment tar, uleiuri minerale sau de origine animală). Aplică-l cu o dischetă din bumbac, dimineața și seara, după demachiere.