Arome afrodiziace care fac din parfumul tău o 'armă' a seducției

Arome afrodiziace care fac din parfumul tău o 'armă' a seducției

Preferințele în materie de parfumuri sunt subiective, însă există câteva arome care fac dintr-un parfum o adevărată "armă" a seducției. Oamenii de știință au demonstrat că aromele afrodiziace emană o putere mare de atracție și au efect asupra creșterii libidoului. Așadar, parfumul pe care îl porți îți poate îmbunătăți relațiile sociale și îi poate face pe cei din jurul tău să se îndrăgostească de tine... de la primul miros! Iată câteva dintre notele pe care trebuie să le conțină următorul tău parfum, dacă vrei să îi cucerești pe toți din jurul tău: 

Mosc 

Persistent, unic și inconfundabil: moscul are o istorie legendară! Poate fi considerat cea mai atractivă aromă dintre toate! Moscul este un ingredient greu de procurat al parfumeriei de lux și are un miros care îți face ca toate simțurile să o ia razna, evident, în sensul cel mai bun! Tentația supremă ia forma unei creații olfactive cu arome irezistibile, pe care o poți descoperi și tu, testând extractul de parfum my Geisha Musk.

Oud 

Lemnul de agar sau lemnul zeilor (oud) este considerat un ingredient unic în parfumerie în Orientul Mijociu, fiind atât de rar încât uneori prețul său este mai mare decât aurul. O aromă rafinată, cu o istorie bogată, potrivită pentru iubitorii parfumeriei de nișă, Oud-ul este un afrodiziac puternic care stârnește dorință în cei care îi simt aroma. Descoperă-i puterea de seducție testând extractul de parfum my Geisha Oud - se va transforma în fantezie și obsesie, îți va face inima să bată mai tare și te va cuceri iremediabil.

Iasomie 

Un studiu din 2015 a arătat că aroma de iasomie crește libidoul. În cultura musulmană și hindusă este considerată un afrodiziac foarte puternic, iar iasomia este cunoscută de ei ca fiind "parfumul dragostei". De fapt, notele florale au cea mai mare putere de seducție și fiecare floare simbolizează ceva aparte. Tuberoza are puteri afrodiziace, fiind sinonimă cu voluptatea, iasomia este asociată cu plăcerea carnală, trandafirul semnifică iubirea iar lăcrămioarele inspiră romantism pur.

“Niciun parfum fără iasomie” - este un motto știut de toți parfumierii. Învăluie-te în mireasma splendidă a uleiului de parfum my Geisha Jasmin și vei înțelege de ce!  Aroma acestor flori voluptuoase și delicate are o abilitate unică: te seduce de la prima pulverizare și-i atrage pe toți cei din jurul tău în mrejele ei! Pe cât de prețioasă, pe atât de fragilă - este nevoie de 900 kg de flori pentru a produce 1 kg de extract de iasomie. O semnătură olfactivă clasică dar cu o alură senzuală și vibrantă, aroma sa excepțională manifestă căldură și profunzime până la ultima picătură.

Trandafir

Legenda spune că primul trandafir a răsărit din pământ atunci când Afrodita a ieșit din apă. Zeii au vărsat o picătură de nectar creând astfel o floare sublimă – cea mai nobilă și cea mai cultivată din lume. Florile se culeg în luna mai, la răsăritul soarelui, și este nevoie de aproape 5 tone de petale pentru a obține un kg de ulei de trandafir. Voluptuoase, delicate dar senzuale, creațiile olfactive cu trandafir te atrag în mrejele lor, cucerindu-te cu o poveste plină de erotism și rafinament. Ești gata să te învălui în parfum de roze? Încearcă colecția Rose de Mai, trei ape de parfum seducătoare, floral-orientale... absolut încântătoare.

Vanilie 

Știai că vanilia este cel mai utilizat condiment în parfumerie? Este și ingredientul vedetă al creației olfactive Tasty Vanilla, parte a colecției my Geisha Tasty, o gamă ce te delectează cu parfumuri gurmande, atât de savuroase încât ți se vor părea „la limita comestibilului”. Uleiul de parfum Tasty Vanilla te va învălui cu o senzualitate caldă, dulce, aproape carnală. Vanilia este o aromă blândă, ușor de purtat care te ajută să te relaxezi. Studiile din 2015 au demonstrat însă că mirosul de vanilie emană atracție și este considerat astăzi una dintre notele cu cel mai mare impact afrodiziac. 

Ghimbir 

Puțin picant, dar în același timp dulce! Mirosul de ghimbir stimulează sistemul circulator și crește libidoul. Ghimbirul emană o atracție puternică, fiind menționată chiar și în Kama Sutra. Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, convinge-te încercând uleiul de parfum my Geisha Ginger & Tonka - este o adevărată patiserie orientală, o fericire inofensivă cu zero calorii. Notele condimentate de ghimbir și aromele gurmande sunt completate de eucaliptul revigorant și de boabele de Tonka, ce oferă o notă ambrată mixului oriental.

Lemn de santal 

Pe cât de terapeutic, pe atât de atrăgător și ușor de purtat. Lemnul de santal este apreciat încă din 2006 pentru efectul afrodiziac pe care îl are în parfumerie. Lemnul de santal este o materie primă prețioasă, ce imprimă căldură și senzualitate compozițiilor.

Ambra 

Caldă și lemnoasă, aroma de ambră pune ciruclația sângelui în mișcare și revitalizează simțurile. Aroma este jucăușă și seducătoare, dar într-un mod discret, plin de mister. Supranumită și “aurul mărilor”, ambra conferă mister și rafinament, evocând erotismul.