Ești gata de petrecere? Strălucește de Revelion!

Ești gata de petrecere? Strălucește de Revelion!

Inaugurăm sezonul petrecerilor cu o listă de secrete de frumusețe pe care le poți folosi și tu pentru a arată fabulos. În această noapte specială, alege un ritual de skincare cu produse ce-ți vor face tenul să radieze, optează pentru un machiaj glam, un parfum oriental unic și multă strălucire! Pregătește-te să începi anul 2023 în stil! Propunerile my Geisha te vor face să strălucești și să fii în centrul atenției de fiecare dată! Descoperă my Geisha NEW YEAR’S EVE GLOW și inspiră-te.

 

Mai multă strălucire & un machiaj fabulous

Alege un fond de ten rezistent la transfer dar nu uita că un machiaj poate arăta impecabil doar pe un ten sănătos și îngrijit corespunzător. Înainte de marele eveniment, alege creme și serumuri care dau un plus de luminozitate pielii, vor transforma tenul tern și obosit într-unul care radiază. Descoperă și tu secretele frumuseții coreene my Geisha și include-le în ritualul tău de înfrumusețare!

O piele mai frumoasă și mai luminoasă

Stresul, lipsa somnului, frigul, un regim alimentar dezechilibrat sau factorii externi îți deshidrată pielea, făcând-o ternă și lipsită de elasticitate. Ai nevoie de măști, serumuri și creme cu ingrediente active - toate pot face minuni pentru pielea ta.  Inspiră-te din propunerile noastre și răsfață-ti pielea. Vei observă cum, zi după zi, tenul este mai neted, recăpătându-și strălucirea și frumusețea naturală. Ingredientele active și formulele inovatoare acționează în profunzime dar și la suprafață, ajutând pielea să reflecte lumina și să pară de-a dreptul radioasă.

my Geisha Vitamin C Serum 14%

Ser puternic antirid cu 14% Vitamina C pură (acid ascorbic), acid ferulic și cocktail antioxidant.
Acest ser premium lasă pielea netedă și mai strălucitoare, iar liniile fine și ridurile sunt vizibil reduse în timp. Vitamina C este un ingredient antioxidant foarte eficient, studiile arată că, utilizată cu regularitate, aceasta estompează liniile fine, redă luminozitatea pielii, uniformizând tenul și protejându-l. Reduce aspectul petelor pigmentare, uniformizând nuanța tenului, oferindu-i un plus de luminozitate. Protejează pielea de inflamații și stimulează producția de colagen, ajutând epiderma să se refacă, minimizând iritatia și semnele provocate de erupții cutanate sau acnee.

my Geisha Oxygen Bubble Mask

Descoperă secretul unui ten luminos și hidratat! my Geisha Oxygen Bubble Mask este o mască minune, ce nu necesită clătire, cu o formulă unică revoluționară. Aceasta permite oxigenului activ să pătrundă imediat în pori, are efect de lifting, stimulând producția de colagen. După utilizare, tenul este hidratat, radios, își recapătă luminozitatea și elasticitatea. Formula sa este îmbogățită cu ingrediente active precum niacinamide – o formă a vitaminei B3 ce reduce liniile fine, minimizând porii și uniformizând culoarea pielii, colagen marin procesat, cu structură moleculară mică, ce poate trece de primele straturi ale epidermei, EGF (Epidermal growth factor) – o proteină ce stimulează regenerarea celulară, apă minerală Chojeong, bogată în minerale precum calciu, potasiu, sodiu și magneziu.

my Geisha Snail Hydrogel Mask

Masca hidrogel my Geisha Snail pentru fermitate și strălucire cu extract din melc îmbunătăţeşte elasticitatea pielii şi o face mai fină şi mai fermă, hidratând-o în profunzime. Efectul este imediat: după 20 de minute pielea ta va fi mai fină şi mai luminoasă, o vei simţi mai hidratată şi mai uniformă.

 

Cum poți să arăți odihnită chiar dacă ai petrecut toată noaptea?

Dacă vrei o soluție rapidă, dar foarte eficientă, apelează la o masca pentru ochi cu efect de luminozitate, ce estompează cearcănele. Plasturii hidrogel pentru zona ochilor my Geisha Green Tea Eye Patch sunt îmbogățiți cu un concentrat pur de ceai verde, extracte vegetale și ingrediente active antirid, anticearcane şi anti-oboseală. Îți vor revigora și lumina zona din jurul ochilor în doar câteva minute. Pielea este mai luminoasă și hidratată, ridurile sunt diminuate și cearcănele sunt estompate! Formula activă cu ceai verde, o sursă naturală de catechine, considerați cei mai puternici polifenoli naturali, tonifică pielea, având un efect de întinerire instant.

my Geisha Caffeine Hydrogel Eye Patch conțin cafeină și îți vor revitaliza pielea din jurul ochilor, estompând cearcănele, pungile și ridurile fine. Pentru efect revigorant, poți păstra plasturii în frigider, utilizându-i după cum preferi, dimineața sau seara. my Geisha Caffeine Hydrogel Eye Patch conțin cafeină și îți vor revitaliza pielea din jurul ochilor, estompând cearcănele, pungile și ridurile fine. Pentru efect revigorant, poți păstra plasturii în frigider, utilizându-i după cum preferi, dimineața sau seara.

 

În noaptea dintre ani, alege un parfum statement, cu o aromă orientală controversată și seducătoare!

my Geisha Musk - Extrait De Parfum

Unisex, persistent, unic și inconfundabil: moscul are o istorie legendară! Extractul de parfum my Geisha Musk are o aromă caldă, suavă, afrodiziacă. Tentația supremă ia forma unei creații olfactive cu arome irezistibile: note senzuale, catifelate, suave, în care moscul predomină, fiind acompaniat de ambră și note lemnoase, cocos, paciuli, bergamotă și liliac. Vei descoperi o compoziție fresh, cu o bază lemnoasă ce-i păstrează identitatea orientală. Pe cât de suav și de catifelat este la primul impact cu pielea, pe atât de puternic devine odată cu trecea timpului, are o persistență de lungă durată iar aroma sa învăluie aerul, la fiecare mișcare a purtătorului.

my Geisha Cannabis - Extrait De Parfum

Despre extractul de parfum my Geisha Cannabis nu poți afla tot adevărul doar mirosindu-l. Trebuie să-l porți, fiindcă misterul său rezidă în modul în care se evaporă de pe fiecare piele în parte.
Aroma narcotică de cannabis este echilibrată cu note de tutun, cafea, tămâie și oud. Motivul pentru care a devenit cea mai dorită creație olfactivă este cu siguranță formula sa vie, diferită, adictivă, ca o forță secretă ce creează dependență și te seduce instant.

my Geisha Unstoppable - Extrait De Parfum

Cu un siaj luxos, elegant și sofisticat, extractul de parfum my Geisha Unstoppable îi fascineza pe cunoscători și îi seduce pe cei neinițiați cu note de paciuli, mosc, trandafir, boabe de Tonka și oud. Poartă încredere în fiecare zi și fii de neoprit! Atenție, creează dependență!
Unstoppable woman este femeia care crede în ea în fiecare zi. Se lasă inspirată de tot ce o înconjoară și inspiră la rândul ei. Își asumă riscuri și crede în abilitățile ei de a gestiona întâmplările din viață ei.

 

Numărătoarea inversă a început... iar tu vei fi strălucitoare de Revelion!  3... 2...1... Let's party & shine bright!