10 idei de cadouri pentru Crăciun

10 idei de cadouri pentru Crăciun

Dragă Moș Crăciun…

Un cadou începe cu o dorință. Iar nouă ne place să îți împlinim dorințele, așa că te inspirăm cu o mulțime de idei de cadouri, numai bune de pus sub brand. Am pregătit pentru tine un ghid al cadourilor care să te inspire și să te ajute să alegi daruri potrivite pentru toți cei dragi.

 

Așteptai cu nerăbdare seturile în ediție limitată? Au sosit! Și sunt minunate! Descoperă categoria CHRISTMAS și trăiește bucuria de a dărui cadoul perfect: seturi my Geisha, ambalate într-o cutie elegantă, perfectă pentru a fi dăruită cuiva drag, seturi Pier Auge & my Geisha Holiday Limited Edition Pouch - varianta mini, reîncărcabilă, perfectă pentru poșetă, a parfumului tău preferat. Răsfață-te cu aroma ta preferată my Geisha oricând și oriunde sau oferă un cadou cuiva drag!

 

my Geisha Advent Calendar

Tocmai ai descoperit cadoul perfect pentru un Crăciun de poveste! Nu are rost să cauți altceva. Fie că este pentru tine sau pentru cineva drag, un lucru este sigur: calendarul Advent my Geisha este un adevărat răsfăț, va aduce zâmbete și bucurie tuturor. Poți chiar să trimiți un indiciu! Spune-i persoanei iubite că îți dorești calendarul Advent my Geisha, ca să știe ce să pună sub brad! Calendarul Advent my Geisha conține, printre altele, noutăți și bestsellers: 11 produse full size, toate ambalate într-o cutie elegantă, perfectă pentru a fi dăruită cuiva special.

Setul conține:
my Geisha Snail Hydrogel Mask, 30 g
my Geisha Vitamin C Serum 14%, 15 ml
my Geisha Real Ceramide Serum 2%, 40 ml
my Geisha Oxygen Bubble Cleanser, 100 ml
my Geisha eșantion parfum, 3 ml
Shangpree Aroma Blend Calming Mask, 30 g
Accoje Vital In Jeju Aqua Mask Sheet, 30 g
Ebanel Eye Serum, 15 ml
Stara Mydlarnia Sandalwood & Tobacco Fragrance Oil, 12 ml
Stara Mydlarnia Spa Flower Bath Bomb, 75 g
Stara Mydlarnia Manuka Honey Soap, 90 g
Stara Mydlarnia Shea Lip Balm, 4,4 g

 

my Geisha Cannabis - Extrait De Parfum

Despre extractul de parfum my Geisha Cannabis nu poți afla tot adevărul doar mirosindu-l. Trebuie să-l porți, fiindcă misterul său rezidă în modul în care se evaporă de pe fiecare piele în parte.
Aroma narcotică de cannabis este echilibrată cu note de tutun, cafea, tămâie și oud. Motivul pentru care a devenit cea mai dorită creație olfactivă este cu siguranță formula sa vie, diferită, adictivă, ca o forță secretă ce creează dependență și te seduce instant.

 

my Geisha Oud - Extrait De Parfum

Comoara olfactivă a Orientului
Este aur lichid, are puteri afrodiziace, este cel mai scump material de parfumerie din lume, simbolizează fascinația pentru Orient, pentru mister și dorințe secrete. Prețiosul oud, alături de ambra, tutun, vanilie, caramel, piele, iris, lemn de santal și mosc, este încapsulat într-un recipient rafinat gata să-și dezvăluie puterea de seducție. Extractul de parfum my Geisha Oud se va transforma în fantezie și obsesie, îți va face inima să bată mai tare și te va cuceri iremediabil.

 

my Geisha Sheikh - Extrait De Parfum

El este un bărbat cuceritor, îndrăzneț, cu spirit aventurier, autentic și charismatic. Parfumul lui? Sheikh - Extrait de parfum! Cea mai nouă lansare my Geisha este cadoul perfect pentru ei, cei mai importanți bărbați din viața ta: soțul, iubitul, tatăl, fiul, fratele sau cel mai bun prieten. Sheikh - Extrait de parfum înseamnă lux olfactiv și senzualitate pură, cu note prețioase de trandafir, lămâie, lavandă, scorțișoară, oud și mosc.

my Geisha Confident - Extrait De Parfum

You are Confident! Parte a trilogiei Unstoppable, extractul de parfum Confident este încredere pură, într-un flacon prețios. Persoana care poartă acest parfum se va simți ca atare: încrezătoare, seducătoare și carismatică. Învăluie-te în aroma orientală cu note de mosc și paciuli, lavandă și magnolie, alături de oud, trandafir și iasomie.

 

my Geisha Vanilla - Huile De Parfum Personalizat

Surprinde-i pe toți cei dragi cu un parfum personalizat.
Știai că vanilia este cel mai utilizat condiment în parfumerie? Este și ingredientul vedetă al creației olfactive Tasty Vanilla, parte a colecției my Geisha Tasty, o gamă ce te delectează cu parfumuri gurmande, atât de savuroase încât ți se vor părea „la limita comestibilului”. Uleiul de parfum Tasty Vanilla te va învălui cu o senzualitate caldă, dulce, aproape carnală. Scorțișoara întâlnește portocala, revigorantă și solară, iar aroma petalelelor de iasomie și trandafir se topește sub acordurile verzi de frunze și pin.

 

my Geisha Cinnamon - Huile De Parfum Personalizat

Oferă-ți în fiecare zi un moment de lux alegând parfumul tău preferat într-un recipient prețios ca o bijuterie: un flacon din cristal, reîncărcabil. Mai mult, îl poți oferi în dar cuiva drag, fiindcă parfumurile exclusiviste, în recipiente premium, sunt cadourile perfecte, potrivite chiar și pentru acele persoane care au totul. Dăruiește-le o experiență parfumată de neuitat alegând varianta personalizată. Colecția my Geisha Tasty te delectează cu parfumuri gurmande, atât de savuroase încât ți se vor părea „la limita comestibilului”. Uleiul de parfum Tasty Cinnamon te va învălui în misterul și fascinația celei mai prestigioase mirodenii estice – scorțișoara. Un condiment care se deschide cu note calde, dulci, evoluând într-o aromă lemnoasă, echilibrată perfect de aromele fructate, boabele de Tonka, mosc și vanilie.

 

Gama de skincare my Geisha

Oferă în dar un ritualul de îngrijire complet! Alege un cadou din gama de skincare my Geisha sau bucură-te de ceva nou și testează produse care îți vor revoluționa ritualul de înfrumusețare!

Descoperă inovația în demachiere și curățare cu my Geisha Oxygen Bubble Cleanser: un ten curat, mai sănătos și mai frumos! Cu o formulă unică revoluționară, my Geisha Oxygen Bubble Cleanser curăță delicat tenul, eliminând impuritățile, sebumul și machiajul. Oxigenul activ pătrunde imediat în pori, curățând epiderma într-un mod blând, grație proprietăților calmante, antioxidante și antiinflamatorii. După utilizare, tenul este curat, hidratat, își recapătă luminozitatea și vitalitatea.


Crema hidratantă pentru față, gât și decoletu my Geisha are o textură delicată, cremoasă și hidratantă, ce se absoarbe repede în piele, fiind îmbogățită cu vitamina E, niacinamide, acid ferulic și un cocktail antioxidant. Zi după zi, oferă hidratare intensă, efect de strălucire și luminozitate, stimulează procesul natural de regenerare a pielii, de la suprafață până în profunzime.

Decoperă secretul unui ten luminos și hidratat! my Geisha Oxygen Bubble Mask este o mască minune, ce nu necesită clătire, cu o formulă unică revoluționară. Aceasta permite oxigenului activ să pătrundă imediat în pori, are efect de lifting, stimulând producția de colagen. După utilizare, tenul este hidratat, radios, își recapătă luminozitatea și elasticitatea. Formula sa este îmbogățită cu ingrediente active precum niacinamide – o formă a vitaminei B3 ce reduce liniile fine, minimizând porii și uniformizând culoarea pielii, colagen marin procesat, cu structură moleculară mică, ce poate trece de primele straturi ale epidermei, EGF (Epidermal growth factor) – o proteină ce stimulează regenerarea celulară, apă minerală Chojeong, bogată în minerale precum calciu, potasiu, sodiu și magneziu.

 

Gama de îngrijire cu argan

Oferă câteva produse sau, de ce nu, toată gama Stara Mydlarnia Argan! Sunt un adevărat răsfăț pentru corp și simțuri, lasă pielea fină, hidratată și mirosind divin, transformând ritualul de baie și îngrijire într-o doză zilnică de bucurie și relaxare. Vei descoperi produse cu 97,6% ingrediente de origine naturală și proprietăți aromoterapeutice, care îți vor da o stare de bine, dar și ingrediente care hidratează pielea, precum ulei de argan, vitaminele B5 & E, rozmarin, arnica, mușețel, salvie.

 

Gama de îngrijire cu miere Manuka

Oferă câteva produse sau, de ce nu, toată gama Stara Mydlarnia Manuka! Extractul de miere de Manuka este bogat în substanțe nutritive, care susțin regenerarea pielii, având o aromă delicioasă. Formula produselor conține 96,8% ingrediente de origine naturală, fiind testată dermatologic. Aroma delicioasă de miere de Manuka va transforma baia într-un ritual SPA. Oferă în dar un ritualul de îngrijire complet!

 

Cadoul perfect există! Vino în magazinele my Geisha și online, pe mygeisha.ro & mygeisha.com, să descoperi cadourile perfecte pentru un Crăciun de poveste: parfumuri orientale, produse de skincare coreene, cosmetice premium pentru îngrijirea corpului și make-up. De sărbători, alege cadourile de la my Geisha!

Cadourile aduc zâmbete însă gesturile din suflet aduc fericirea. Așa că, alături de cadouri oferă-le celor dragi și ceva de neprețuit, pentru clipe de neuitat și un Crăciun de poveste: aprecierea ta, iubirea necondiționată, gânduri bune și multe îmbrățișări.