Nou în gama my Geisha skincare: Green Tea Eye Patch

Nou în gama my Geisha skincare: Green Tea Eye Patch

Răsfață-ți pielea cu cea mai nouă lansare my Geisha: Green Tea Eye Patch! Alege un ritual de îngrijire holistic, din grijă pentru mediu dar și pentru pielea ta. Descoperă plasturii hidrogel my Geisha Green Tea Eye Patch, cu o formulă blândă, bazată pe ingrediente naturale, precum ceai verde, papaya, frunze de eucalipt și oregano, floare de lotus și hibiscus.

Infuzie antioxidantă de ceai verde

Zona delicată din jurul ochilor are nevoie de îngrijire specifică. Răsfăț-o cu o infuzie antioxidantă de ceai verde, papaya, frunze de eucalipt și oregano, floare de lotus și hibiscus, betaină, glicerină și niacinamide – o formă a vitaminei B3 ce reduce liniile fine, hidratând și uniformizând pielea. 

Plasturii hidrogel pentru zona ochilor my Geisha Green Tea Eye Patch sunt îmbogățiți cu un concentrat pur de ceai verde, extracte vegetale și ingrediente active antirid, anticearcăne şi anti-oboseală. Îți vor revigora și lumina zona din jurul ochilor în doar câteva minute. Pielea este mai luminoasă și hidratată, ridurile sunt diminuate și cearcănele sunt estompate!  

 

Îți vor revigora și lumina zona din jurul ochilor în doar câteva minute.

Formula activă cu ceai verde, o sursă naturală de catechine, considerați cei mai puternici polifenoli naturali, tonifică pielea, având un efect de întinerire instant. Printre cele mai eficiente ingrediente active antirid, polifenolii au efect antioxidant protejând pielea de îmbătrânirea cauzată de acțiunea radicalilor liberi. Iar ceaiul verde, ingredientul-vedetă din plasturii hidrogel pentru zona ochilor my Geisha Green Tea Eye Patch, are în compoziție mai mult de 30% polifenoli, cea mai mare concentrație din natură.

 

Ingrediente active:

Extract de Camellia Sinensis sau arbore de ceai, bogat în vitamina C și EGCG, un antioxidant special, mult mai puternic decât vitamina E. Ceaiul verde are în compoziție aproximativ 30% polifenoli, cea mai mare concentrație din natură, cu un efect antioxidant de 200 de ori mai mare decât cel al vitaminei E. Polifenolii din ceaiul verde se numesc catechine și cea mai eficientă dintre catechine este denumită generic epigallocatechin gallate (EGCG). 
Concentratul pur de ceai verde conține:
Catechine - combat stresul oxidativ, un antioxidant puternic ce potențează și acțiunea celorlalte ingrediente.
Cafeină – are efect progresiv, decongestionează, lăsând pielea din zona ochilor mai luminoasă, cu un aspect tonifiat și neted, redând elasticitatea și fermitatea.
L-teanină – are acțiune antiinflamatorie și antiseptică.
Extract de floare de lotus - hidratează pielea în profunzime și îi oferă o strălucire naturală.
Extract de eucalipt - revigorează şi are efect răcoritor, stimulează microcirculaţia sanguină.
Extract de oregano - are efect antirid, previne îmbătrânirea pielii, hidratează și calmează epiderma.
Extract de floare de hibiscus - redă luminozitatea tenului, crește fermitatea pielii, hidratează și revitalizează.
Extract de salvie - are un conținut ridicat de antioxidanți, ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire prematură a pielii.
Extract de papaya
-conține licopen și beta-caroten, fiind bogat în enzime vegetale, vitamine și minerale – un cocktail ce împrospătează, revigorează și tonifică pielea, prevenind îmbătrânirea.
Glicerină - o substanță umectantă ce pătrunde în stratul superior al pielii și atrage apa din derm direcționând-o către epidermă. Cosmeticele care au un conținut ridicat de glicerină au și efect hidratant imediat.
Niacinamide - o formă a vitaminei B3, ce reduce liniile fine, minimizând imperfecțiunile, hidratând și uniformizând culoarea pielii.

 

Poți utiliza plasturii my Geisha Green Tea Eye Patch pe orice zonă a tenului sau decolteului unde dorești un plus de hidratare? Folosește spatula pentru a scoate plasturii din recipientul de plastic. Aplică plasturii pe pielea din zona ochilor și lasă-i să acționeze 15 minute. Îndepărtează plasturii, masează excesul de produs până se absoarbe complet în piele și continuă cu ritualul tău obișnuit de îngrijire.