my Geisha lansează Oxygen Bubble Cleanser

my Geisha lansează Oxygen Bubble Cleanser

Descoperă inovația în demachiere și curățare cu cea mai nouă lansare my Geisha: Oxygen Bubble Cleanser! Bucură-te de un ten curat, hidratat, mai sănătos și mai frumos!

 

Alege un ritual de îngrijire cu ingrediente revoluționare


Cu o formulă unică revoluționară, my Geisha Oxygen Bubble Cleanser curăță delicat tenul, eliminând impuritățile, sebumul și machiajul. Oxigenul activ pătrunde imediat în pori, curățând epiderma într-un mod blând, grație proprietăților calmante, antioxidante și antiinflamatorii. După utilizare, tenul este curat, hidratat, își recapătă luminozitatea și vitalitatea.

Formula sa este îmbogățită cu ingrediente active precum alantoină, extract de aloe vera, jojoba, ghimbir, Centella Asiatica, arginină și colagen marin procesat, cu structură moleculară mică, ce poate trece de primele straturi ale epidermei. Textura aerată, cu microbule, alături de ingredientele active și extractele naturale, acționează împreună pentru a curăța delicat tenul, reparând și întărind bariera naturală a pielii.

Bucură-te de un ten curat, hidratat, mai sănătos și mai frumos! Pielea este răsfățată de la prima atingere – my Geisha Oxygen Bubble Cleanser are o textură senzațională, ce se transformă într-o spumă activă, cu microbule. Aceasta curăță în profunzime, acționând la nivel celular. Stresul oxidativ este prevenit, iar epiderma este protejată împotriva îmbătrânirii premature.

 

Ingrediente active:

Alantoină - hidratează pielea şi susţine regenerarea şi reconstrucţia epidermei, având efect reparator. Are proprietăți calmante și cicatrizante.
Arginină - un aminoacid ce hidratează în profunzime, grăbeşte procesul de regenerare al pielii, previne apariţia inflamaţiilor și a iritaţiilor.
Colagen marin procesat - cu structură moleculară mică, ce poate trece de primele straturi ale epidermei. acesta accelerează regenerarea celulară, îmbunătățește fermitatea și tonusul tenului, restabilind nivelul ideal de hidratare.
Centella Asiatica - cunoscută și sub numele de iarba tigrului, este unul dintre cele utilizate ingrediente în produsele coreene de skincare. Extractul de Centella Asiatica are o concentrație ridicată de flavonoide și aminoacizi care calmează și hidratează pielea. Are efect antioxidant și antiinflamator, și contribuie la refacerea barierei de protecție a pielii.
Extract de Aloe Vera - are beneficii miraculoase pentru ten, ajută la calmarea și refacerea pielii deshidratate și sensibile. Conține peste 300 de substanțe benefice, cu efect antioxidant, precum vitaminele A, C și E, dar și vitamina B12, acid folic, acizi grași etc.
Extract de trandafir -  hidratează, regenerează și catifeleaza pielea.
Extract de jojoba - este bogat în acizi graşi şi vitamine, protejază și hidratează pielea, având acţiune anti-age.
Extract de licorice - hidratează pielea , calmează roșeața și iritația tenului deshidratat.
Extract de iarbă grasă (Portulaca oleracea L.) - luptă împotriva îmbătrânirii premature, stimulează sinteza de colagen oferă luminozitate pielii, fiind ideal pentru tenul devitalizat și deshidratat.

 

 

Mod de utilizare:

Aplică produsul pe pielea uscată, așteaptă câteva minute până când formula cu oxigen acționează, masează ușor pentru a îndepărta machiajul, sebumul sau alte impurități, și îndepărtează-l cu apă caldă. Oxygen Bubble Cleanser este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru persoanele care au pielea foarte uscată, ten tern, lipsit de strălucire sau deshidratat. Poate fi utilizat atât dimineața, pentru curățare, cât și seara, pentru a îndepărta machiajul.

Nu-i așa că abia aștepți să testezi cea mai nouă lansare my Geisha?