Black Friday - ghid de shopping online

Black Friday - ghid de shopping online

Bucură-te de cele mai așteptate reduceri! Black Friday se apropie!

De BLACK FRIDAY, my Geisha te va surprinde cu oferte irezistibile: cele mai mici prețuri din an și cele mai mari reduceri, dar și cadouri surpriză.  Pentru un Black Friday memorabil, urmează pas cu pas ghidul nostru de shopping! Iată ce poți face pentru a te bucura de cea mai așteptată campanie din an: 

NU AI CONT? ÎNREGISTREAZĂ-TE!

Înregistrează-te pe mygeisha.ro! Creează-ți cont și bucură-te de toate avantajele shoppingului online! E ușor și rapid, urmezi câțiva pași simpli și totul durează doar câteva minute!

Accesează-ți contul și pregătește-ți lista de dorințe. Adaugă-ți în WISHLIST toate produsele preferate, ca să le poți comanda cât mai simplu și rapid. În cea mai așteptată vineri din an stocul se epuizează rapid. Așa că, este important să ai WISHLISTUL pregătit pentru Black Friday. Adaugi în coș tot ce-ți dorești, direct din WISHLIST, și plasezi comanda în câteva secunde. 

 

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Abonează-te la newsletter și vei afla înaintea tuturor când începe BLACK FRIDAY. Te bucuri de cele mai mari reduceri din an la toate produsele, fie că alegi să le achiziționezi online, sau din magazinele my Geisha. Abonează-te la NEWSLETTER și te bucuri de surprize înaintea tuturor!

 

SETEAZĂ ADRESA DE LIVRARE

Adresa de livrare nu este setată și-ți dai seama exact când voiai să plasezi o comandă online? Nu e amuzant deloc, mai ales dacă e Black Friday și produsele tale preferate au stoc limitat. Pe mygeisha.ro îți poți configura mai multe adrese: cea de acasă, și adresa de la birou, chiar și adresa cuiva drag, pe care vrei să-l surprinzi cu un cadou.

Ai adresa setată, comanzi rapid și ușor, iar noi îți livrăm comanda la adresa menționată. Livrarea este gratuită la orice comandă de peste 400 lei, oriunde în România.

 

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK, LINKEDIN & YOUTUBE!

Aștepți cu nerăbdare BLACK FRIDAY? Vom avea cele mai mari reduceri din an, la toate produsele! 

Urmărește-ne pe:

FACEBOOK
INSTAGRAM
TIKTOK
LINKEDIN
YOUTUBE

și asigura-te de acum că nu le ratezi! Află înaintea tuturor când începe BLACK FRIDAY, ce reduceri pregătim dar și care sunt cele mai noi lansări!

BLACK FRIDAY – PROGRAM MAGAZINE

Pregătește-ți lista dorințelor și vino în magazinele my Geisha ca să te bucuri de BLACK FRIDAY! Aici poți verifica PROGRAMUL MAGAZINELOR MY GEISHA!