Halloween Challenge: 7 măști, 7 zile de răsfăț pentru piele

Halloween Challenge: 7 măști, 7 zile de răsfăț pentru piele

Astenie de toamnă? Nu doar organismul are nevoie de o cură de vitamine și hidratare, ci și pielea ta. Acceptă provocarea noastră de Halloween: “7 măști, 7 zile de răsfăț pentru piele”! Măștile au o formulă concentrată, conțin ingrediente active, ce păstrează nivelul optim de hidratare și protejează tenul.

În sezonul rece, specialiștii ne sfătuiesc să alegem un ritual mai complex de îngrijire. Așa că, e momentul să te relaxezi și să-ți răsfeți pielea. Am pregătit șapte măști perfecte pentru orice tip de ten, bogate în antioxidanți, peptide, acid hialuronic și multe alte ingrediente benefice. Sunt o doză de vitalitate pentru epidermă și te ajută să previi îmbătrânirea prematură a tenului.

 

Ziua 1 – curăţare în profunzime

Vrei o piele fără pori vizibili, acnee sau exces de sebum? Testează masca coreeană Shangpree Easy Clear Clay Mask cu caolin și solum diatomeae (diatomaceous earth). Studiile clinice efectuate la Institutul Coreean de Științe Dermatologice au dovedit eficiența sa: reduce punctele negre cu 27.91%, reduce sebumul cu 24.60% și micșorează vizibil porii cu 19.08%. Cu doar o aplicare pe săptămână, pielea este curată și strălucitoare. Este ca și cum ai beneficia de un tratament facial la SPA, chiar în confortul casei tale. Formulată cu ingrediente renumite pentru capacitatea lor de a curăța impuritățile și de a controla producția de sebum, masca minimizează și curăță porii. Pielea ta va fi mai curată, mai netedă și incredibil de revigorată.

Aplică o cantitate potrivită de mască pe tenul curat, asigurându-te că acoperi complet porii. Pe zona T (frunte, nas, bărbie), unde porii sunt mai dilatați, aplică un strat subțire de produs. Pe zonele care sunt mai sensibile, aplică un strat mai gros de produs. Așteaptă între 5 și 10 minute până când masca se usucă în totalitate, apoi clătește-o cu apă călduță sau rece. Dacă ai pielea deshidratată sau uscată, clătește masca înainte să se usuce complet. Este recomandat să folosești acest produs o dată pe săptămână.

 

Ziua 2 – detoxifiere

Infuzată cu particule magnetice de fier, nămol din Marea Moartă, vitamina E, unt de shea și extracte vegetale, masca Ebanel-Magnetic Dead Sea Mud Mask curață porii și reglează secreția de sebum, îndepărtând impuritățile. Cu efect hidratant, proprietăți antiinflamatoare și antibacteriene, această mască îți va lăsa pielea curată, fără să o agreseze. Încearc-o și vei obține un efect WOW, demn de un salon de înfrumusețare.

Aplic-o pe pielea curată, evitând zona ochilor, o dată sau de două ori pe săptămână. Lasă produsul să acționeze 8-10 minute. Înfășoară magnetul cu o folie transparentă alimentară și ține-l ușor deasupra feței pentru a îndepărta masca. Masează conținutul rămas în piele, folosind mișcări circulare. Continuă cu rutina obișnuită de îngrijire a pielii.

 

Ziua 3 –  extra hidratare

Răsfață-ți tenul cu masca șervețel Accoje Vital In Jeju Aqua Mask Sheet. Formula sa conține micro-capsule cu ingrediente nutritive: aloe vera, ridiche neagră și extract de iarbă grasă (Portulaca Oleracea) din regiunea Jeju, renumite pentru efectele antioxidante. Toate produsele Accoje au la bază o formulă cu apă pură din regiunea Jeju, o apă acviferă obținută de la o adâncime de 420 m bogată în minerale și oligoelemente. După utilizare, îți vei simți tenul hidratat, revitalizat, pielea va fi mai strălucitoare și mai fermă.

În plus, brandul Accoje mizează pe o formulă prietenoasă cu pielea și natura, bazată pe tehnologia 7-Free System – un concept ce exclude 7 tipuri de ingrediente cu impact negativ asupra mediului și tenului (parabeni, benzophenone, parfum sintetic, imidazolidinyl urea, pigment tar, uleiuri minerale sau de origine animală).

Aplică masca pe față și netezește-o ușor cu degetele. Relaxează-te și bucură-te de un moment de răsfăț. Las-o să acționeze între 10 și până la 20 de minute, îndepărtează masca textilă și masează produsul până se absoarbe complet în piele. Nu clăti. Poți utiliza excesul de produs pentru gât, decolteu, brațe și mâini.

 

Ziua 4 – îngrijire pentru zona ochilor

Plasturii hidrogel pentru zona ochilor my Geisha Caffeine Hydrogel Eye Patch conțin cafeină și îți vor revitaliza pielea din jurul ochilor, estompând cearcănele, pungile și ridurile fine. Pentru efect revigorant, poți păstra plasturii în frigider, utilizându-i după cum preferi, dimineața sau seara. Folosește spatula pentru a scoate plasturii din recipientul de plastic.

Aplică plasturii pe pielea din zona ochilor și lasă-i să acționeze 15 minute. Poți utiliza plasturii pe orice zonă a tenului sau decolteului unde dorești un plus de hidratare. Îndepărtează plasturii, masează excesul de produs până se absoarbe complet în piele și continuă cu ritualul tău obișnuit de îngrijire.

 

Ziua 5 – oxigenare & luminozitate

Descoperă secretul unui ten luminos și hidratat! my Geisha Oxygen Bubble Mask este o mască minune, ce nu necesită clătire, cu o formulă unică revoluționară. Aceasta permite oxigenului activ să pătrundă imediat în pori, are efect de lifting, stimulând producția de colagen. După utilizare, tenul este hidratat, radios, își recapătă luminozitatea și elasticitatea. Formula sa este îmbogățită cu ingrediente active precum niacinamide – o formă a vitaminei B3 ce reduce liniile fine, minimizând porii și uniformizând culoarea pielii, colagen marin procesat, cu structură moleculară mică, ce poate trece de primele straturi ale epidermei, EGF (Epidermal growth factor) – o proteină ce stimulează regenerarea celulară, apă minerală Chojeong, bogată în minerale precum calciu, potasiu, sodiu și magneziu.

Aplic-o pe pielea curată, așteaptă câteva minute până când formula cu oxigen acționează, apoi masează ușor pentru o mai bună absorbție a produsului. Masca nu necesită clătire și este recomandată pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru persoanele care au pielea foarte uscată, ten tern, lipsit de strălucire sau deshidratat.

 

Ziua 6  – tratament nutritiv & revitalizant

Pier Auge Resourcing Treatment Mask Douce Aura redefinește conceptul somnului de frumusețe. Îmbogățită cu un complex patentat de antioxidanți (HpDNA) și enzime, această mască de față, ochi și decolteu redă elasticitatea și fermitatea epidermei, transformându-ți pielea în timp ce dormi. Rezultatele sunt vizibile de la prima aplicare: piele mai hidratată, revitalizată, mai luminoasă, mai uniformă, mai frumoasă și mai sănătoasă. Cine nu-și dorește așa ceva?

Îți poți îmbunătăți rutina de înfrumusețare cu ajutorul unor măști cu ingrediente active, ce păstrează nivelul optim de hidratare, ajutând pielea să se regenereze. Pier Augé Resourcing Treatment Mask Douce Aura este o mască tratament multifuncțională. O poți folosi seara, lăsând-o să acționeze toată noaptea, poate fi aplicată și în zona ochilor și asta nu este tot. Pentru un plus de hidratare și luminozitate, o poți utiliza dimineața, înainte de a te machia. O lași să acționeze 5 minute, o clătești și urmezi rutina ta obișnuită de îngrijire.

 

Ziua 7 – ten mai uniform & fermitate

Masca de față Beaudiani Pumpkin Mask hidratează și hrănește în profunzime tenul. Îmbogățită cu beta-caroten, extract de dovleac, ulei de morcov și catechine – un antioxidant extras din ceai verde, această masca șervețel este special creată pentru toate tipurile de piele. Beta-carotenul este un ingredient renumit pentru faptul că hrănește și hidratează intensiv epiderma. Acesta conferă luminozitate și face pielea mai netedă și mai fermă. Extractul de dovleac este bogat în vitamina A, are efect antioxidant și conferă elasticitate, minimizând efectele negative ale radicalilor liberi, alături de catechine – un antioxidant puternic extras din ceai verde.

Masca este biodegradabilă, 100% vegană, fiind confecționată din celuloză. Materialul este moale și plăcut la atingere, fiind blând la contact cu pielea, oferind în același timp o aderență excelentă. Ajută la absorbția rapidă a extractelor vegetale și asigură hidratarea pielii în mod eficient.

Aplică masca pe pielea curată și uscată, urmând cu atenție contururile feței. Las-o să acționeze 15 minute apoi masează excesul de produs până la absorbția completă. Masca nu necesită clătire.