Trench-ul: piesa cheie a sezonului

Trench-ul: piesa cheie a sezonului

Garderoba ta are nevoie de o piesă statement? O găsești la my Geisha! Toamna aceasta, poartă ceva nou! Inspiră-te din propunerile noastre, completează-ți garderoba cu piese vestimentare esențiale în acest sezon și accesorii statement.

 

DRESS FOR THE LOVE OF STYLE

“Cu ce mă îmbrac astăzi?” Decizii, decizii… Să fie confortabil dar trendy, să-ți scoată trăsăturile în valoare dar să nu fie ostentativ, să te scoată din anonimat dar să fie și ușor de asortat. Poți avea ținute originale, dacă alegi piese statement. Potrivite atât pentru adepții unui stil elegant cât și pentru cei care preferă ținutele casual, trench-urile my Geisha îmbină designul modern cu utilitatea și confortul. Trench-ul my Geisha va fi piesa de rezistență a lookului tău, îl poți asorta cu o mulțime de alte piese vestimentare ori accesorii trendy.

GET THE PERFECT AUTUMN LOOK

Toamna asta se poartă… eleganța. Trench-ul clasic este piesa de rezistență a sezonului. Vestea bună este că mai toate trendurile sunt unisex, așa că domnii au parte de aceeași libertate stilistică, indiferent că sunt adepții unui stil business, casual sau elegant.

Trench-ul my Geisha este o piesă ușor de integrat în ținutele de zi cu zi, cu o croială lejeră, realizat din materiale de înaltă calitate, waterproof. Ușor de purtat în diverse combinații, gândit pentru a fi practic în orice context, acesta este potrivit pentru toate siluetele. Creat cu grijă și atenție, poate fi purtat în numeroase stiluri și combinații, ca tu să te simți confortabil oriunde și oricând.

Toamna aceasta, alege un trench elegant, trendy, cu un caracter atemporal! Poartă și tu trendurile toamnei!