Hanskin - Secretul tenului luminos, fără pori vizibili

Hanskin - Secretul tenului luminos, fără pori vizibili

 

Hanskin - brandul coreean premiat internațional, acum la my Geisha! Vrei o piele strălucitoare, fără pori vizibili și imperfecțiuni? Descoperă cele 3 colecții: AHA & BHA Pore Cleansing Oils - gata cu porii dilatați & punctele negre, Real Complexion Hyaluron - are efect hidratant imediat și Vitamin C Glow - puterea de iluminare a vitaminei C, potrivită chiar și pentru pielea sensibilă.

MULTI-TASKING BEAUTY

Fondat în 2001 de o echipă de experți în îngrijirea pielii și dermatologi, Hanskin este un brand coreean ce utilizează ingrediente active, extracte naturale și tehnologii inovatoare pentru a crea produse cu rezultate remarcabile.

Produse premiate internațional: uleiurile din gama Pore Cleansing au câștigat de mai multe ori premiile Olive Young, Sokoglam și  Byrdie în SUA. Hyaluron Skin Essence a câștigat premiul Sokoglam în 2017, fiind cel mai bine vândut în SUA și Europa, iar Hyaluron Moisture Cream a câștigat premiul Sokoglam în 2020.

Ingrediente active: Hanskin combină ingrediente active cu tehnologii avansate, asigurându-se că produsele sunt eficiente, au rezultate dovedite clinic și sunt potrivite pentru toate tipurile de ten: all-in-one beauty.

Brand sustenabil: este cruelty free, clean beauty, folosește ambalaje ecologice, fiind prietenos cu mediul. Formulele Hanskin sunt bazate pe tehnologia 11-Free System – un concept ce exclude 11 tipuri de ingrediente cu impact negativ asupra mediului și tenului (6 tipuri de parabeni, alcool benzilic, clorfenesin, benzofenonă 8, coloranți artificiali, parfumuri artificiale).

K-Beauty: Hanskin și-a extins cu succes prezența în diferite țări, devenind un brand de îngrijire a pielii recunoscut la nivel global. Brandul a introdus conceptul de K-Beauty (frumusețe coreeană) pe piața globală, un trend devenit popular în întreaga lume.

Descoperă cele 3 colecții

Hanskin Real Complexion Hyaluron Collection -> Acidul hialuronic  - un ingredient minune, 5 beneficii: piele mai hidratată, mai luminoasă, revitalizată, echilibrată și catifelată. Are efect imediat, menținând hidratarea pe tot parcursul zilei. Vrei o piele hidratată și strălucitoare? Testează gama Hanskin Real Complexion Hyaluron Collection!

Hanskin Vitamin C Glow -> strălucire, luminozitate, puterea de iluminare a vitaminei C, potrivită chiar și pentru pielea sensibilă. Vitamina C este un antioxidant ce protejează tenul, estompează ridurile, corectează petele pigmentare, luminează și uniformizează vizibil pielea. Adio, piele obosită și ternă! Bun venit, ten luminos și strălucitor!  

Hanskin AHA & BHA  Pore Cleansing Oils -> Pori dilatați, puncte negre? Iată soluția magică!Doar un gest și porii sunt minimizați, pielea este mai curată, mai luminoasă și mai hidratată. Pe bază de uleiuri vegetale și acizi AHA sau BHA , uleiurile demachiante curăță tenul, îndepărtează machiajul și dizolvă sebumul, reducând instant aspectul porilor. Încearcă-le!

Produsele Hanskin sunt disponibile în magazinele my Geisha și online, pe mygeisha.ro & mygeisha.com! Te invităm să le testezi în exclusivitate!