my Geisha aniversează 5 ani în martie

my Geisha aniversează 5 ani în martie

Este ziua noastră! Sărbătorim 5 ani și avem o surpriză pentru tine! În perioada 3-6 martie, îți oferim 20% reducere la orice produs și un cadou special, o eșarfă my Geisha, la orice achiziție de peste 340 lei, online și în magazine!

La mulți ani, cu reduceri și cadouri, întregii comunități my Geisha! Este și ziua voastră!

Aniversarea aceasta este despre tine, vrem să îți mulțumim că ne-ai fost alături. Așadar, te invităm să celebrezi împreună cu noi. Branduri premium de skincare și body care, parfumuri orientale, răsfăț pentru piele și simțuri & make-up - bucură-te de ele cu 20% reducere! Eșarfa my Geisha îți va completa cu siguranță garderoba cu un plus de stil și eleganță. O primești cadou la achiziții mai mari de 340 lei! Poart-o cu încredere și redescoperă-ți latura feminină!

*Oferta este valabilă în perioada 3-6 martie 2023, online și în magazine, și nu se cumulează cu alte promoții. Eșarfa my Geisha se oferă cadou în limita stocului disponibil, pentru achiziții mai mari de 340 lei.

Pregătiri pentru 8 martie: cadouri unice pentru femeile din viața ta

În luna dedicată femeii, my Geisha știe ce-și doresc doamnele de ziua lor: să fie răsfățate.  Ziua de 8 martie este o ocazie specială pentru a celebra femeile din viața ta și a le arăta cât de mult le prețuiești. Mai sunt câteva zile, așa că este momentul perfect să alegi un cadou de la my Geisha, mai ales că în perioada 3-6 martie ai 20% discount la toate produsele și o eșarfă cadou pentru achiziții de peste 340 lei. Dacă dorești să oferi un cadou special cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor, iată câteva sugestii care te-ar putea inspira:

Invisible Power - Extrait de Parfum
Invisible Power – Magnetism. O forță secretă. Un talisman protector.   Parte a noii colecții de parfumuri orientale, Rituals of Geisha, extractul de parfum Invisible Power se remarcă prin notele intense de portocală, tangerine, cireșe, coacăze, musk, ambră și vanilie. Invisible Power este parfumul unei noi generații, o esență unisex, pură, intensă și irezistibilă.  Doar un strop și ești gata să cucerești lumea! 


Sakura - Extrait De Parfum

În Țara Soarelui Răsare florile de cireș sunt adorate. Atunci când înflorește, Sakura devine prilej de sărbătoare din Okinawa până la Tokyo. Nu-i de mirare că parfumieri din lumea întreagă și-au dorit să-i celebreze aroma sublimă. Cedează și tu în fața farmecului său diafan, parfumându-te cu my Geisha Sakura, o apă de parfum suavă, ce-ți oferă în fiecare zi un moment de lux. Este un parfum care te face să uiți de tine, te scoate din rutina zilnică și te poartă undeva departe, în țara gheiselor. Plăcere și răsfăț, rafinament și grație, toate încapsulate într-un recipient prețios - cu my Geisha Sakura Extract de Parfum.

Ladies First - Extrait De Parfum

“A woman’s perfume tells more about her than her handwriting“. Portret aromatic: aromă caldă, calmă și sexy, o experiență senzuală, sinonimă cu “esența eleganței desăvârșite”. Să porți extractul de parfum my Geisha Ladies First înseamnă să lași simțurile să preia conducerea. Arome gurmande, de vanilie și măr copt, te vor învălui și te vor cuceri definitiv. Baza formată din oud, mosc, cedru, și paciuli, este completată de efervescența fructelor, alături de suavitatea și senzualitatea trandafirului – simbol al feminității eterne. Descoperă un parfum oriental învăluitor, persistent și rafinat, o expresie a eleganței pe care doar luxul o îngăduie.

my Geisha Hydrating Cream

Crema hidratantă pentru față, gât și decolteu my Geisha are o textură delicată, cremoasă și hidratantă, ce se absoarbe repede în piele, fiind îmbogățită cu vitamina E, niacinamide, acid ferulic și un cocktail antioxidant. Zi după zi, oferă hidratare intensă, efect de strălucire și luminozitate, stimulează procesul natural de regenerare a pielii, de la suprafață până în profunzime.

Stara Mydlarnia Manuka Bath Gel

Gelul de duș și baie cu miere de Manuka, de la Stara Mydlarnia (500 ml), îngrijește perfect pielea, lăsându-o mătăsoasă și netedă. Formula inovatoare, cu un pH neutru, curăță și hrănește pielea în timpul băii. Extractul de miere de Manuka este bogat în substanțe nutritive, care susțin regenerarea pielii, având o aromă gurmandă. Formula sa conține 96,8% ingrediente de origine naturală, fiind testat dermatologic.

Bath Caviar Sweet Mango

Răsfață-ți corpul și simțurile cu un produs ce-ți va lăsa pielea fină, hidratată și mirosind divin, transformându-ți ritualul de baie într-o doză zilnică de bucurie și relaxare: Bath Caviar Sweet Mango, de la Stara Mydlarnia (340 ml). Perlele îmbogățite cu uree hidratează pielea, lăsând-o moale și catifelată. Caviarul de baie este, de asemenea, recomandat pentru îngrijirea picioarelor. Aroma exotică de mango va transforma baia într-un ritual SPA.