Seturi cadou cu -20% pentru Paște

Seturi cadou cu -20% pentru Paște

Sărbătorile se apropie țopăind cu pași repezi. Ai luat cadouri pentru cei dragi? Încă mai ai timp! Ți-am pregătit o selecție de seturi în ediție limitată, cu discounturi speciale, de -20%, ce se vor transforma în surprize minunate, potrivite chiar și pentru acele persoane care au totul. Oferă un cadou sau bucură-te de ceva nou de Paște!

SETURI CADOU PENTRU TOȚI CEI DRAGI

Mai este puțin până la Paște, așa că venim cu propuneri de cadouri pentru întreaga familie și îți oferim reduceri de 20% la toate seturile my Geisha! Ambalate într-o cutie elegantă, perfectă pentru a fi dăruită cuiva drag, seturile my Geisha sunt o alegere rafinată și inspirată. Cum să nu îți placă un astfel de set cadou? Fii cel mai inspirat “Iepuraș de Paște” și oferă daruri my Geisha celor dragi. Le vor primi cu încântare și entuziasm!

Pentru ele, cele mai importante femei din viața ta: mama, fiica, bunica, sora sau cea mai bună prietenă! Și, de ce nu, chiar pentru tine!

Blooming Rose Set

Setul "Blooming Rose" conține un extract de parfum my Geisha Carnal Rose și loțiunea de corp my Geisha Rose de Mai Body Lotion.

Setul "Blooming Rose" îți va răsfăța simțurile, cu note senzuale și delicate de trandafir. Extractul de parfum my Geisha Carnal Rose te va încânta cu aroma opulentă și senzuală de trandafir, o capodoperă florientală desăvârșită. Notele gurmand-fructate-orientale ale parfumului îți vor dezvălui personalitatea pasională și seducătoare, în timp ce notele ambrate aduc un echilibru perfect între mister și rafinament, evocând erotismul. Loțiunea de corp my Geisha Rose de Mai Body Lotion este îmbogățită cu acid hialuronic, vitamina E, peptide și ceramide, pantenol și niacinamide, pentru a îmbunătăți aspectul și textura pielii. Extractul de floare de colț și extractul de floare de crin protejează împotriva radicalilor liberi, iar uleiul de cocos hrănește și repară pielea. Formula hidratantă a loțiunii de corp îți va parfuma pielea cu note senzuale și delicate de trandafir, lăsând-o fină și catifelată.
Lasă-te răsfățată de notele senzuale și delicate de trandafir, bucură-te de mai multă pasiune și seducție cu setul "Blooming Rose"!

Signature Elegance Set

Bucură-te de o experiență olfactivă unică și răsfață-ți tenul cu setul "Signature Elegance" ce conține my Geisha Musk Huile de Parfum și my Geisha Real Ceramide Serum 2%. Aroma caldă, suavă și afrodiziacă a uleiului de parfum my Geisha Musk te va cuceri încă de la primul contact cu pielea, iar persistența de lungă durată a aromei îți va învălui fiecare mișcare. Moscul, acompaniat de ambră, note lemnoase, cocos, paciuli, bergamotă și liliac, creează o compoziție fresh, ce păstrează identitatea orientală. Îmbunătățește-ți rutina de îngrijire și răsfață-ți tenul cu  my Geisha Real Ceramide Serum 2%. Formula sa inovatoare are o concentrație de 2.0% Ceramide NP, ingrediente ce hidratează și întăresc bariera naturală de protecție a pielii, restabilind echilibrul. Substanța patentată Vitamin Peptide (Nicotinoyl SH-Pentapeptide-19) oferă tenului strălucire și luminozitate, în timp ce aminoacizii Arginine, Glycine și Carnitine îmbunătățesc aspectul tenului, lăsând pielea mai netedă, mai hidratată și mai luminoasă. Transformă-ți ritualul de înfrumusețare cu setul "Signature Elegance"! Indiferent dacă îl alegi pentru tine sau îl oferi cadou cuiva drag, acest set va fi cu siguranță o alegere rafinată și elegantă.

Pure & Glow Set    

Setul "Pure & Glow” contine 4 produse must-have pentru un ten luminos: Shangpree Marine Nourishing Mask, Shangpree Marine Hydrating Mask, my Geisha Vitamin C Serum 14% si Accoje Reviving Dust Cleansing Gel to Foam.

Setul conține două măști pentru îngrijirea pielii de la Shangpree - masca șervețel Marine Jewel Nourishing Mask, care are un efect emolient și nutritiv, și masca șervețel Marine Jewel Hydrating Mask, care revitalizează și rejuvenează pielea. Ambele măști conțin extracte marine și ingrediente active ce hrănesc și hidratează intens pielea, pentru un aspect luminos și sănătos. De asemenea, setul conține și my Geisha Vitamin C Serum 14%, un ser cu vitamina C ce ajută la reducerea liniilor fine și a ridurilor, uniformizează nuanța tenului și îi oferă o strălucire sănătoasă și radiantă. Serul conține, de asemenea, ingrediente active precum acid hialuronic și alantoină, ce contribuie la hidratarea și protejarea pielii. Pentru o curățare profundă și eficientă, setul include și Accoje Reviving Dust Cleansing Gel to Foam, un gel de curățare ce se transformă într-o spumă delicată și densă ce îndepărtează impuritățile și machiajul rezistent, reglează secreția de sebum și hidratează epiderma. Împreună, aceste 4 produse îți oferă o rutină completă de îngrijire a pielii, pentru un ten luminos, hidratat și sănătos.

Clean Green Beauty Set

Setul " Clean Green Beauty " conține 3 produse pentru îngrijirea tenului: my Geisha Oxygen Bubble Cleanser, my Geisha Green Tea Eye Patch și Shangpree Marine Illuminating Mask.

Astfel, setul "Clean Green Beauty" este o alegere excelentă pentru persoanele care își doresc produse cu ingrediente active și extracte naturale, ce ajută la curățarea, hidratarea și hrănirea pielii. my Geisha Oxygen Bubble Cleanser este un produs revoluționar în materie de curățare a pielii, ce utilizează oxigenul activ pentru a curăța  porii și a elimina impuritățile, sebumul și machiajul. Plasturii hidrogel pentru ochi my Geisha Green Tea Eye Patch sunt îmbogățiți cu extracte de ceai verde, papaya, frunze de eucalipt și oregano, floare de lotus și hibiscus, betaină, glicerină și niacinamide, ingrediente active ce reduc liniile fine, hidratează și uniformizează pielea. Formula activă cu ceai verde, un puternic antioxidant, ajută la tonifierea pielii, oferindu-i un aspect tânăr și luminos. Shangpree Marine Illuminating Mask este o masca șervețel ce oferă o hidratare profundă și o nutriție optimă pielii.

Cadoul perfect nu exis… Ba există! Iar acum e cu 20% off mai ușor de achiziționat! Alege un set cadou my Geisha în ediție limitată. Descoperă seturile pentru Paște și alege-ți preferatele!

Pentru ei, cei mai importanți bărbați din viața ta: tatăl, fratele, fiul sau cel mai bun prieten!

Man in Blue Set

Setul "Man in Blue" conține un extract de parfum my Geisha Sheikh și  Stara Mydlarnia Citrus Wood Shampoo & Shower Gel 2 in 1. 

Setul "Man in Blue" este alegerea perfectă pentru bărbații care doresc să adauge un strop de lux și rafinament în viața lor de zi cu zi. Fie că îl alegi pentru tine sau pentru a-l oferi cadou, acest set îți va oferi o experiență de îngrijire personală premium și o aromă rafinată, care să te facă să te simți bine în pielea ta. Extractul de parfum my Geisha Sheikh este o combinație unisex de note senzuale și prețioase, care îți vor oferi o senzație de lux și rafinament. Notele de trandafir, lămâie, lavandă, scorțișoară, oud și mosc se îmbină într-o simfonie olfactivă unică, provocându-te să devii cea mai bună versiune a ta. Formula șamponului și gelului de duș Stara Mydlarnia Citrus Wood Shampoo & Shower Gel 2 in 1 (200 ml) este special concepută pentru a oferi o îngrijire completă pielii și părului bărbaților. Îmbogățit cu ingrediente nutritive precum   extractul de ceai verde și sucul de aloe vera, produsul curăță și revitalizează eficient, oferind o senzație fresh și de durată. Setul "Man in Blue" este alegerea perfectă pentru bărbații care caută o îngrijire completă și o aromă intensă și distinsă.

* Seturile ediție limitată my Geisha pot fi achiziționate cu 20% discount, în limita stocului disponibil, online și în magazine.