Vitamina c, ingredientul esențial în rutina de skincare

Vitamina c, ingredientul esențial în rutina de skincare

Vitamina C este un ingredient antioxidant benefic pentru epidermă, studiile arată că utilizată cu regularitate aceasta estompează liniile fine, redă luminozitatea pielii, uniformizând tenul și protejându-l.

Serurile cu vitamina C sunt atât de apreciate dintr-un motiv: chiar funcționează! Dacă încă nu folosești vitamina C în ritualul de îngrijire, acum este momenul perfect. Unul dintre produsele noastre preferate este serul my Geisha cu 14% vitamina C, dezvoltat împreună cu specialiști din Coreea de Sud, cu peste 20 de ani de experiență în formulările cu vitamina C - pentru că fericirea și frumusețea ta sunt pe primul loc.

Înainte de toate... ce este vitamina C?

Vitamina C în rutina de skincare reprezintă un puternic antioxidant care neutralizează radicalii liberi. Ne ajută să avem o piele sănătoasă, uniformă, luminoasă, hidratată și este considerat un ingredient cheie în formulările produselor cosmetice cu efecte anti-aging și regeneratoare.

Reduce hiperpigmentarea

Serul my Geisha cu vitamina C 14% ameliorează aspectul petelor pigmentare și previne apariția petelor noi. Fie că este vorba despre urme apărute din cauze care țin de vârstă sau expunerea la soare, un produs bun pentru ten ce conține vitamina C va livra efecte vizibile și rapide.

Oferă hidratare și strălucire

Vitamina C are un derivat foarte bun pentru ten, numit ascorbil fosfat de magneziu. Este demonstrat că acesta are un rol important în menținerea hidratării tenului, oferă acel efect intens de strălucire și luminozitate. Pe eticheta produselor poți găsi vitamina C sub mai multe forme, precum L-ascorbic acid, magnesium Ascorbyl Phosphate sodium ascorbyl, phosphatem ascorbyl palmitate sau retinyl ascorbate.

Uniformizează aspectul tenului

Dacă tenul tău are aspect neuniform, serul my Geisha cu vitamina C este o soluție ideală. Vitamina C are efect antiinflamator, calmează pielea, elimină urmele de roșeață și alte imperfecțiuni.

Oferă fermitate și are efecte anti-ageing

Vitamina C este cunoscută și apreciată pentru proprietatea sa de a stimula producția de colagen. Diminuează sau chiar elimină aspectul ridurilor, previne apariția celor noi și oferă elasticitate, fiind unul dintre cele mai eficiente ingrediente din produsele anti-aging.

Protejează împotriva razelor UV

Specialiștii recomandă să folosim vitamina C mai ales dimineața, pentru a preveni îmbătrânirea cauzată de radiațiile UV, dar și pentru a îmbunătăți eficiența produselor cu protecție solară.  Nu uita că este important să utilizezi un produs cu vitamina C împreună cu unul cu SPF.   

Reduce aspectul cearcănelor

Vitamina C oferă un aspect mai fresh tenului tău. Având rol de uniformizare a tenului, serul my Geisha cu vitamina C 14% ajută la estomparea cearcănelor, hidratarea intensă a zonei de sub ochi și obținerea unui look mai odihnit. 

Cum încorporezi serul my Geisha cu vitamina C 14% în rutina ta?


Minimum de efort pentru maximum de rezultat! Serul my Geisha cu vitamina C trebuie aplicat de 2 ori pe zi, dimineața și seara, după rutina normală de curățare și tonifiere. 2-3 picături pe întreg tenul la fiecare aplicare sunt de ajuns pentru a te bucura de o piele sănătoasă, strălucitoare și uniformă.

Dacă vrei efecte și mai vizibile și îți dorești să obții celebrul "Glass Skin", recomandăm folosirea serului my Geisha cu vitamina C împreună cu crema my Geisha Hydrating.