Ritual de înfrumusețare my Geisha: SPA la tine acasă

Ritual de înfrumusețare my Geisha: SPA la tine acasă

Bucură-te de o sesiune SPA la tine acasă! Te invităm într-o călătorie senzorială, un răsfăț pentru corp și simțuri. Încearcă ritualul de înfrumusețare my Geisha, cu ingrediente naturale și proceduri utilizate în centre SPA din toată lumea dar și de celebritățile de la Hollywood.

Jennifer Lopez se relaxează folosind produse pentru baie care conțin uleiuri esențiale și vegetale, aceasta a dezvăluit recent pe contul său de Instagram că-i place să adauge în apa din cadă câteva picături de ulei esențial de grepfrut, trandafir, busuioc sau lime și folosește produse de baie care conțin uleiuri vegetale precum jojoba, argan sau avocado. Gwyneth Paltrow și Victoria Beckham folosesc des sare de baie. Acest ingredient, aparent banal, are o mulțime de beneficii pentru organism, ajutând la eliminarea toxinelor și la relaxarea mușchilor.

Iată cum te poți bucura și tu de un ritual SPA demn de o celebritate:

Aprinde o lumânare parfumată și dă drumul la muzică, poți încerca un playlist pentru relaxare, pentru meditație sau orice te ajută să te detensionezi și să uiți de stres. Pregătește-ți o baie cu spumă și relaxează-te 10-15 minute, bucurându-te de parfumul plăcut și de efectul detensionant al băii. Rezultatele se văd imediat: apa caldă detensionează mușchii, aromele subtile ce plutesc în aer îți induc o stare de bine, spuma îți curăță pielea, iar ingredientele emoliente o hidratează, lăsând-o fină și plăcut parfumată. Desigur, poți alege și un scrub pentru corp și unul pentru scalp, îți poți răsfăța părul cu un balsam nutritiv sau un tratament cu ulei vegetal.

Pentru a te simți cu adevărat răsfățată, ți-am pregătit câteva recomandări de produse. Încearcă-le și vei fi uimită de efecte!

BATH CAVIAR  

Răsfață-ți corpul și simțurile cu un produs ce-ți va lăsa pielea fină, hidratată și mirosind divin, transformându-ți ritualul de baie într-o doză zilnică de bucurie și relaxare: Bath Caviar Sweet Mango, de la Stara Mydlarnia (340 ml). Perlele îmbogățite cu uree hidratează pielea, lăsând-o moale și catifelată. Caviarul de baie este, de asemenea, recomandat pentru îngrijirea picioarelor. Aroma exotică de mango va transforma baia într-un ritual SPA. 

GREEK BATH SALT 

Sarea de baie Greek, de la Stara Mydlarnia (350 g) are proprietăți detoxifiante, hrănitoare și relaxante, datorită conținutului de minerale precum magneziu, calciu, potasiu și formulei cu 99,4% ingrediente de origine naturală. Sarea de mare regenerează fibrele de colagen și elastină, iar extractul de struguri are un efect antioxidant, hidratant și îmbunătățește elasticitatea pielii. Baia cu sare de mare este o modalitate excelentă de a te relaxa după o zi grea. O aromă caldă și fructată îți va transforma ritualul de baie într-un adevărat răsfăț.

BODY SUGAR SCRUB

Printre uleiurile esențiale ce combat stresul, anxietatea și insomnia se numără și cel de mandarină. Așa că poți încerca scrubul corporal cu zahăr și mandarine, de la Stara Mydlarnia (300 ml), conține cristale de zahăr, ulei de migdale dulci, vitaminele E și C. Masajul cu el îndepărtează celulele moarte, stimulează microcirculația, curăță și netezește pielea. Conținutul ridicat de glicerină hidratează pielea iar uleiul de semințe de floarea soarelui are proprietăți anti-îmbătrânire și hidratare. Formula sa conține 98,7% ingrediente de origine naturală.

MANGO BATH

Gelul de duș și baie cu Mango, de la Stara Mydlarnia  (250 ml), îngrijește perfect pielea, lăsându-o mătăsoasă și netedă. Formula inovatoare, cu un pH neutru, curăță și hrănește pielea în timpul băii. Extractul de mango este bogat în vitamine având o aromă exotică revigorantă. Formula sa conține 96,8% ingrediente de origine naturală, fiind testat dermatologic.

STRENGTHENING HAIR & SCALP SCRUB

Organic Protein Strengthening Hair & Scalp Scrub, de la Stara Mydlarnia (200 ml), exfoliază delicat, grație combinației de particule fine de coji de nucă, extract de soia, germeni de grâu și ulei de macadamia. Îndepărtează perfect celulele moarte ale pielii, curăță în profunzime, iar adaosul de guarana și extractul de cafeină stimulează microcirculația. Formula sa conține 97,3% ingrediente de origine naturală. Aplică-l după ce ți-ai spălat părul, masează ușor apoi clătește din abundență și continuă cu ritualul obișnuit de îngrijire a părului.

ARGAN HAIR CONDITIONER

Balsamul de păr cu argan, de la Stara Mydlarnia (200 ml), este potrivit pentru părul uscat și deteriorat în urma vopsirii, uscării și coafării termice. Formula bogată în ulei de argan și unt de shea, proteine ​​din grâu, keratină și mătase, precum și extractele active din plante, ajută la hidratarea, descurcarea și aranjarea mai ușoară a părului.

MANGO BODY BUTTER

Untul de corp cu mango, de la Stara Mydlarnia  (200 ml), este îmbogățit cu ulei de avocado, unt de shea și mango delicios. Textura catifelată cu parfumul strugurilor copți și dulci este perfect absorbită, hrănește și îngrijește pielea, lăsând un strat protector. Uleiurile, alantoina, pantenolul, squalanul și vitamina E readuc confortul și netezimea pielii. Extractul de struguri are un efect antioxidant, hidratant și îmbunătățește fermitatea pielii. Folosit în mod regulat, previne deshidratarea, limitând astfel procesul de îmbătrânire a pielii. Formula sa conține 96,8% ingrediente de origine naturală.